yenialbom | Дата: Cuma, 20.02.2015, 15:10 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| [1979] Belkıs Akkale - Aydıl (Türküler) Albüm
01. Belkıs Akkale - Aydıl 02. Belkıs Akkale - Yazımı Kışa Çevirdin 03. Belkıs Akkale - Araz Gelir 04. Belkıs Akkale - Yar İçerden (Uzun Hava) 05. Belkıs Akkale - Hele Yar Yar 06. Belkıs Akkale - Ah Edip Çırpınan Bülbül 07. Belkıs Akkale - İndim Gönül Bağına 08. Belkıs Akkale - Bir Derdim Var 09. Belkıs Akkale - Diyarbakır Dolar Şimdi (Uzun Hava) 10. Belkıs Akkale - Esmerim
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[1980] Belkıs Akkale - Dostlara Selam / Seher Bülbülü (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Dostlara Selam 02. Belkıs Akkale - Seneler 03. Belkıs Akkale - Nere Gidem (Uzun Hava) 04. Belkıs Akkale - İnce Düzüm 05. Belkıs Akkale - Le Hanım 06. Belkıs Akkale - Böyle İkrar İle 07. Belkıs Akkale - Ayağına Giymiş Kara Yemeni 08. Belkıs Akkale - Gel Ey Gönül 09. Belkıs Akkale - Şu Zalim Dünyada 10. Belkıs Akkale - Munzur Dağı Silelenmiş 11. Belkıs Akkale - Hey Nare 12. Belkıs Akkale - Severim 13. Belkıs Akkale - Gayalar Gölgelendi 14. Belkıs Akkale - Seherde Ağlayan Bülbül 15. Belkıs Akkale - Nazike
[1982] Belkıs Akkale - Dadey (Albüm)

01. Belkıs Akkale - Şu Kızların Elinden 02. Belkıs Akkale - Odana Serdim Halı 03. Belkıs Akkale - Dağlar Seni Delik Delik Delerim 04. Belkıs Akkale - Mektep Uşağı 05. Belkıs Akkale - Mavilim 06. Belkıs Akkale - Halayı Döndürelim 07. Belkıs Akkale - Heveslik Eyledim 08. Belkıs Akkale - Dadey 09. Belkıs Akkale - Erzurum Ovaları 10. Belkıs Akkale - Bir Dem Kararım Yok 11. Belkıs Akkale - Şu Dağların Yükseğine 12. Belkıs Akkale - Dam Üstüne 13. Belkıs Akkale - Değirmenci 14. Belkıs Akkale - Arpa Çayı 15. Belkıs Akkale - Medet Efendim
[1983] Belkıs Akkale - Sağ Olun (Albüm)
01. Belkıs Akkale - Zalifim 02. Belkıs Akkale - Şenliklerin Gözü Menem 03. Belkıs Akkale - Yar Oy 04. Belkıs Akkale - Sunam 05. Belkıs Akkale - Büyük Cevizin Dibi 06. Belkıs Akkale - Bu Dağlar Meşe Dağlar 07. Belkıs Akkale - Çıktım Eşiğe Bugün 08. Belkıs Akkale - Seher Yeli 09. Belkıs Akkale - Dolayı Gel Dolayı 10. Belkıs Akkale - Sus Ağlama 11. Belkıs Akkale - Bu Bağda Dolanırsan 12. Belkıs Akkale - Ağ Gül İle Kırmızı Gül 13. Belkıs Akkale - Şu Tarlanın Düzüne 14. Belkıs Akkale - Çırpını Çırpını Sılamdan Uçtum
[1986] Belkıs Akkale - Güvercinim (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Güvercinim 02. Belkıs Akkale - Can Can 03. Belkıs Akkale - Gelin Oy 04. Belkıs Akkale - Bura Bakır Madendir 05. Belkıs Akkale - Dost Yüzünü Gördük Bugün 06. Belkıs Akkale - Bu Gala Daşlı Gala 07. Belkıs Akkale - Leyli Leyli 08. Belkıs Akkale - Arif Olanlar 09. Belkıs Akkale - Mevlam Çün Yaratmış 10. Belkıs Akkale - Fırsat Elde İken 11. Belkıs Akkale - Giderim Yemene Ben 12. Belkıs Akkale - Kağıdım Yok Ki Yazam 13. Belkıs Akkale - Su Gelir Yata Yata 14. Belkıs Akkale - Ellerde Gurban 15. Belkıs Akkale - Ya Ben Kime Yalvarayım 16. Belkıs Akkale - Oy Niye Niye
[1986] Belkıs Akkale - Nerdesin (Full Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Nerdesin 02. Belkıs Akkale - Allılar, Yeşilliler, Morlular 03. Belkıs Akkale - Sabahtan Uğradım (O Yana) 04. Belkıs Akkale - Mavidir Maviş Tura 05. Belkıs Akkale - Avcılar (Uzun Hava) 06. Belkıs Akkale - Yolumuz Gurbete Düştü 07. Belkıs Akkale - Akşam Olur Davul Zurna Çalınır 08. Belkıs Akkale - Tiridine Bandım 09. Belkıs Akkale - Neyleyim 10. Belkıs Akkale - Dut Ağacı Boyunca 11. Belkıs Akkale - Yine Dertli (Turnalar Semahı) 12. Belkıs Akkale - İncili Sedef Kol Bağın 13. Belkıs Akkale - Özge Yar Sevdiğim 14. Belkıs Akkale - Bu Dere Baş Aşağı 15. Belkıs Akkale - İneyim Gideyim Tozlu Yollara
[1988] Belkıs Akkale - Ezgi Şöleni (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Bebek 02. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Geçen Yıl Gördüm Seni 03. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Kara Toprak 04. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Aslım Paktır 05. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Sen Bir Yana Bir Yana 06. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Barabar 07. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Nesime 08. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Sus Be Ağlama Gözüm 09. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Şu Gedikten Aşırdılar Yolumu 10. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Ey Şahin Bakışlım 11. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Bu Kalbimin Sevinci 12. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Kele Meryem 13. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Karam 14. Belkıs Akkale - Yeni Yaptım Evimi, Cemilem, Yarım Hava, Çayırda Buldum Seni, Kalenin Bedenleri, Süt İçtim Dilim Yandı
[1989] Gönül Telinden, Vol. 1 (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Kalenin Bayır Gözü (Şinanay) 02. Belkıs Akkale - Gül Menevşe Senden Almış Kokuyu 03. Belkıs Akkale - Nazlana Nazlana 04. Belkıs Akkale - Yollar Seni Gide Gide Usandım 05. Belkıs Akkale - Deli Gönül (Bunca Olan Emeğimi) 06. Belkıs Akkale - Kaşlarının Karası (Karşı Dağın Ardı) 07. Belkıs Akkale - Odam Kireçtir Benim (U.H.) 08. Belkıs Akkale - Salınıda Salını 09. Belkıs Akkale - Garip Yolcu 10. Belkıs Akkale - Ay Gız Menim Canımsan 11. Belkıs Akkale - Tren Gelir Kışladan (Nevruz Gelin) 12. Belkıs Akkale - Dağlar Hey 13. Belkıs Akkale - Garip 14. Belkıs Akkale - Hele Bir Bağ Ki (U.H.) 15. Belkıs Akkale - Güzelliğin On Para Etmez 16. Belkıs Akkale - Kasalar Sıra Sıra
[1991] Belkıs Akkale - 91'e Merhaba (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Beklerim Selamın 02. Belkıs Akkale - Giden Ömrüm 03. Belkıs Akkale - Hürmüz 04. Belkıs Akkale - Merhaba 05. Belkıs Akkale - Hasretindeyim 06. Belkıs Akkale - Ormandan Gel 07. Belkıs Akkale - Bir Güzelin Aşığıyım 08. Belkıs Akkale - İlvanlım 09. Belkıs Akkale - Söyletmeyin Beni 10. Belkıs Akkale - Kazanın Kalayı Var 11. Belkıs Akkale - Kapının Önünde 12. Belkıs Akkale - Bu Dağ Bu Dağı Tartar
[1992] Belkıs Akkale - Kaynana Vay Bana (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Çeşmi Siyahım 02. Belkıs Akkale - Turnam 03. Belkıs Akkale - Tan Ulduzu 04. Belkıs Akkale - Kaynana 05. Belkıs Akkale - Bunca Gamı 06. Belkıs Akkale - Mavilim 07. Belkıs Akkale - Yanardağ 08. Belkıs Akkale - Dersim (Dersim Dört Dağ İçinde) 09. Belkıs Akkale - Yunus (Şol Kudret Denizini) 10. Belkıs Akkale - Ana Meni (Meni Yaz Ağla) 11. Belkıs Akkale - Ne Güzel 12. Belkıs Akkale - Vay Bana
[1992] Belkıs Akkale - Yemen Yolu / Ayrılığı Türkülere Sor (Albüm)

01. Belkıs Akkale - Kibar Kız 02. Belkıs Akkale - Yemen Yolu 03. Belkıs Akkale - Karanfil Abi Gerek 04. Belkıs Akkale - Yaralı Ördek 05. Belkıs Akkale - Kurban Olam 06. Belkıs Akkale - Semah 07. Belkıs Akkale - O Yar Gelir 08. Belkıs Akkale - Beri Gel Beri 09. Belkis Akkale - Nedir Bu Telaşın 10. Belkıs Akkale - Potbori
[1991] Türküler Bizden, Dinlemek Sizden (Albüm)

01. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Nerdesin Nerde 02. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Ömür Dediğin 03. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Dost Bağı 04. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Efkarmı Geldi 05. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Al Gül Kırmızı Gül 06. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Ecel Gelirse 07. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Ömrüm 08. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Kendi Noksanını Bilip Arif Ol 09. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Dersim Dört Dağ İçinde 10. Belkıs Akkale, Güler Duman, Hülya Süer - Darısı Bekarlara
[1992] Belkıs Akkale - Ezgi Şöleni, Vol. 2 (Albüm)

01. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Ezgi Şiir 02. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Kahveyi Dökerim 03. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Dağlar Hey 04. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Leyle Leyla 05. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Şiir 06. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Güzelliğin On Para Etmez 07. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Gelin Ey Gaziler 08. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Yine Dertli Dertli 09. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Bir Dünya Uçurdum 10. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Avcılar Avcılar 11. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Malatyanın Kavakları 12. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Potpori
[1993] Belkıs Akkale - Bende Yoruldum (Albüm) RM Hi

01. Belkıs Akkale - Bende Yoruldum 02. Belkıs Akkale - Halay (Selamın Gelmiyor) 03. Belkıs Akkale - Havada Bulut Yok 04. Belkıs Akkale - Haşimdi 05. Belkıs Akkale - Ahu Gözlüm (Dem Dem) 06. Belkıs Akkale - Sen Bir Ceylan Olsan 07. Belkıs Akkale - Bayramlaşalım 08. Belkıs Akkale - Karşıda Uzanır (U.H.) 09. Belkıs Akkale - Güzel Güzel 10. Belkıs Akkale - Acı Poyraz 11. Belkıs Akkale - Ararım Yarimi 12. Belkıs Akkale - Bacacılar
[1994] Belkıs Akkale - Geri Gelmiyor (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Adana Çiftetellisi 02. Belkıs Akkale - Yar Ali 03. Belkıs Akkale - Al Yanaklım 04. Belkıs Akkale - Hasretim Yavruma 05. Belkıs Akkale - Telli Telli 06. Belkıs Akkale - Sürgün 07. Belkıs Akkale - Geri Gelmiyor 08. Belkıs Akkale - Ölüm Evin Yıkılsın 09. Belkıs Akkale - Leyli De Leyli 10. Belkıs Akkale - Car Günü Geldi 11. Belkıs Akkale - Sevdiğimden Bir Haber 12. Belkıs Akkale - Yavrum
[1996] Seher Yıldızı (Albüm) Flac

01. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Seher Yıldızı 02. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Sarı Gelin 03. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Şu Dağlar 04. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Dostun Dergahı 05. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Yar Delisiyim 06. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Dostlarım 07. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Mektup 08. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Kırklar Kapısı 09. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Yavaşça 10. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Sevgi Mengisi 11. Arif Sağ, Belkıs Akkale - Arif Sag - Yeşil Ördek
[1999] Belkıs Akkale - Barış Türküsü (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Biter Birgün 02. Belkıs Akkale - Aras 03. Belkıs Akkale - Ağlıyam 04. Belkıs Akkale - Sefa Geldin 05. Belkıs Akkale - Eklemedir Koca Konak 06. Belkıs Akkale - Bendeki Yaralar 07. Belkıs Akkale - Barış Türküsü 08. Belkıs Akkale - Noleydim (Azeri) 09. Belkıs Akkale - Hakka Doğru 10. Belkıs Akkale - Tokat Yaylası 11. Belkıs Akkale - Oy Havar
[2000] Belkıs Akkale - Özlenenler, Vol. 1 (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale - Dağlar 02. Belkıs Akkale - Odana Serdim Hali 03. Belkıs Akkale - Cumbullu 04. Belkıs Akkale - Sunam (Uzun Hava) 05. Belkıs Akkale - Bugün Bayram Günü Derler 06. Belkıs Akkale - Gelinoy 07. Belkıs Akkale - Siyah Perçemler 08. Belkıs Akkale - Bedir 09. Belkıs Akkale - Ey Şahin Bakışlım (Semah) 10. Belkıs Akkale - Şifa İstemem 11. Belkıs Akkale - Zöhrem 12. Belkıs Akkale - Bir Güzelin Aşığıyam 13. Belkıs Akkale - Bu Gala Daşlı Gala (Azeri) 14. Belkıs Akkale - Vay Deli Gönül
[2009] Belkıs Akkale - Nağmeler (Kaldır Mikrabını) Albüm Flac

01. Belkıs Akkale - Kaldır Mikrabını 02. Belkıs Akkale - Bağlandı Yollarım 03. Belkıs Akkale - Geldim Şu Alemi 04. Belkıs Akkale - Zalim Felek 05. Belkıs Akkale - Kara Gözlüm Aybalam 06. Belkıs Akkale - Le Hanım 07. Belkıs Akkale - Kayalar Gölgelendi 08. Belkıs Akkale - Ayağına Giymiş Kara Yemeni 09. Belkıs Akkale - Mektep Uşağı 10. Belkıs Akkale - Nare 11. Belkıs Akkale - Arpa Çayı
[2010] Türkü Türkü Türkiyem, Vol. 1 (Albüm)

01. Belkıs Akkale - Cumbullu 02. Belkıs Akkale - Gör Beni 03. Belkıs Akkale - Yüce Dağlar Başında 04. Belkıs Akkale - Düğün 05. Belkıs Akkale - Senden midir Benden midir 06. Belkıs Akkale - Oynama Yorulursun 07. Belkıs Akkale - Aldanma Gönül 08. Belkıs Akkale - Pınara Vardın mı 09. Belkıs Akkale - Şifa İstemem Balından 10. Belkıs Akkale - Nar Ağacı Narsız Olur mu 11. Belkıs Akkale - Değirmen Sala Benzer 12. Belkıs Akkale - Yaşar 13. Belkıs Akkale - Semah - Gine Katarlanmış 14. Belkıs Akkale - Ela Gözlerini Sevdiğim 15. Belkıs Akkale - Vay Deli Gönül 16. Belkıs Akkale - Küstürdüm Barışamam
[2010] Türkü Türkü Türkiyem, Vol. 2 (Albüm) Flac +

01. Belkıs Akkale - Siyah Perçemlerin 02. Belkıs Akkale - Sevdalım 03. Belkıs Akkale - Yürü Yalan Dünya 04. Belkıs Akkale - Ay Gız Sen Oyna 05. Belkıs Akkale - Evlerininönü Bulgur Sokusu 06. Belkıs Akkale - Dost Bağı 07. Belkıs Akkale - Havada Bulut Yok / Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık / Kirpiklerini Ok Eyle / Muallim (Potpori) 08. Belkıs Akkale - Bugün Bayram Günü Derler 09. Belkıs Akkale - Entarisi Mor İmiş 10. Belkıs Akkale - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 11. Belkıs Akkale - Bayram Gelir Elimize 12. Belkıs Akkale - El Ediyor 13. Belkıs Akkale - Can Gülizar 14. Belkıs Akkale - Yandan Oyna 15. Belkıs Akkale - Karadır Kaşların / Ben Yarime Neler Alayım / Size Selam Getirmişem (Potpori)
[2013] Belkıs Akkale - Türküler Bizi Anlatır 1 (Albüm) Flac

01. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Kızılırmak 02. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Yaralı Turnam 03. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Emmi 04. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Sensiz Birgün 05. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Oy Gelin 06. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Erzincanım 07. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Neyliyem 08. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Şiblaney 09. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Hele Dağlar 10. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Unutulmuyor 11. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Türküler Bizi Anlatır 12. Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe - Potpuri - Araz Üste Buz Üste, Hayde Gidelum, Oynama Yorulursun

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |