DiskoGrafi | Дата: Cuma, 10.08.2018, 11:06 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Grup: Moderatör
Статус: Ofline
| [1970] Mükerrem Kemertaş - Kara Gözler (Albüm)

01. Mükerrem Kemertaş - Uçun Kuşlar İnin Bağlara 02. Mükerrem Kemertaş - Silmedim Gözyaşımı 03. Mükerrem Kemertaş - Mermerden Köprü Oldum 04. Mükerrem Kemertaş - Kara Gözler 05. Mükerrem Kemertaş - Huma Kuşu 06. Mükerrem Kemertaş - Hanım Eylen Eylen
Mp3 indir, Müzik indir, Şarkı indir, Şarkıları, Müzikleri, Albümleri, Diskografi
[2010] Mükerrem Kemertaş - Huma Kuşu (Albüm) Flac

01. Mükerrem Kemertaş - Tutam Yâr Elinden Tutam 02. Mükerrem Kemertaş - Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03. Mükerrem Kemertaş - Huma Kuşu Yükseklerden Seslenir 04. Mükerrem Kemertaş - Odasına Vardım Olur Mu Böyle 05. Mükerrem Kemertaş - Bugün Sabah Ile Visâl-i Yârdan 06. Mükerrem Kemertaş - Fincanın Etrafı Yeşil 07. Mükerrem Kemertaş - Yavrum Bugün Yaradan Var 08. Mükerrem Kemertaş - Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere 09. Mükerrem Kemertaş - Güzeller Bezenmiş Toya Giderler 10. Mükerrem Kemertaş - Garibim Bu Vatanda 11. Mehmet Şaban Ataman - Değirmen Başında Vurdular Beni 12. Mükerrem Kemertaş - Dün Gece Yâr Hanesinde 13. Mükerrem Kemertaş - Kadem Basti Gönül Tahdı A Sultanım Sefa Geldin 14. Mükerrem Kemertaş - Aşkın Ezel-i Âşıka Hüdadır 15. Mükerrem Kemertaş - Kalemi Kaşta Koydun 16. Mükerrem Kemertaş - Beni Görüp Yüzün Öte Dönderme 17. Mükerrem Kemertaş - Erzurum Ellerinde

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |