yenialbom | Дата: Cumartesi, 02.04.2016, 23:22 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| [2000] Melihat Gülses - İstanbuldan Atinaya Türküler (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Ada sahillerinde Bekliyorum 02. Melihat Gülses - Aman Katepino Moy 03. Melihat Gülses - Uşşak Ara Neğme 04. Melihat Gülses - Kurban 05. Melihat Gülses - Telgrafın Türküsü & İstanbul Türküsü 06. Melihat Gülses - Uşşak Sirto 07. Melihat Gülses - Yedikule 08. Melihat Gülses - Kanun Taksimi 09. Melihat Gülses - Gemilerde Talim Var 10. Melihat Gülses - Klarnet Taksimi 11. Melihat Gülses - Gazel 12. Melihat Gülses - Darıldın Mı Gülüm Bana 13. Melihat Gülses - Entarisi Ala Benziyor 14. Melihat Gülses - Thametho Ketshas Pao 15. Melihat Gülses - Kara Biberim 16. Melihat Gülses - Kemençe Taksimi 17. Melihat Gülses - Mavili & İstanbul Türküsü
[2014] Melihat Gülses - Hüznün Hikayesi (Albüm)

01. Melihat Gülses - Ben Aşkı İlk Defa Sende Tanıdım 02. Melihat Gülses - Bir Eylül Getirdi Sevgini Bana 03. Melihat Gülses - Her Gün Gördüğüm Serap 04. Melihat Gülses - Ateş Alevde Değil Asıl Közde Gizlidir 05. Melihat Gülses - Ay Bu Gece Başka Güzel 06. Melihat Gülses - Hüznün Hikayesi Aynadaki Yüz 07. Melihat Gülses - Bir Lodos Gibi Esti Sevgin Gönlüme 08. Melihat Gülses - Leyleği Havada Görmedik Amma 09. Melihat Gülses - Klarnet Taksimi 10. Melihat Gülses - Eksilmeyecek Sevgim 11. Melihat Gülses - Aşkın En Güzeli 12. Melihat Gülses - Ferhat Olup Şu Dağları Delsem Ben 13. Melihat Gülses - Ney Taksimi 14. Melihat Gülses - A Efendim Bu Gurbetlik Tez Bitsin 15. Melihat Gülses - Seni Ne Zaman Görsem Düşüncelisin 16. Melihat Gülses - Erguvan Zamanı Gel Bana Emi
[2005] Melihat Gülses - Nar Çiçeğim 2 (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Şehnaz Peşrevi 02. Melihat Gülses - Feryad Ki Feryadıma 03. Melihat Gülses - Beni Ateşlere Salan 04. Melihat Gülses - Vardım Ki Yurdundan 05. Melihat Gülses - Gönlüm Nice Bir Senden Uzak 06. Melihat Gülses - Akşam Dönüşü Geçti 07. Melihat Gülses - Akşam Oldu Yine Bastı Kareler 08. Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle 09. Melihat Gülses - Nur Salkımısın 10. Melihat Gülses - Çözmek Elimde Değil Gönlümü 11. Melihat Gülses - Ne Bildim Kıymetin & Ne Bildin Kıymetim 12. Melihat Gülses - Kalmadı Bende Ne Arzu 13. Melihat Gülses - Hastayım Yaşıyorum 14. Melihat Gülses - Söyleyin Nerde O Göz Nuru 15. Melihat Gülses - Altın Tasta Gül Kuruttum
[2005] Melihat Gülses - Narçiçeğim (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Hicaz Peşrev 02. Melihat Gülses - Gel Nazlı Güzel Gel Bana Can Ver Gülüşünle 03. Melihat Gülses - Deli Gönül Gezer Gelirsin 04. Melihat Gülses - Seni Sevdim Seveli Kanaryam 05. Melihat Gülses - Acaba Şen Misin Kederin Var Mı 06. Melihat Gülses - Kanun Taksimi 07. Melihat Gülses - Gözyaşlarınız Kalbime Toplanmış Emeldi 08. Melihat Gülses - Kakülleri Lüle Lüle 09. Melihat Gülses - Mehtaba Bürünmüş Gece 10. Melihat Gülses - Geçti Ömrün Yine Hala O Bin Dert İleyim 11. Melihat Gülses - Evlerinin Önü Mersin 12. Melihat Gülses - Tanbur Taksimi 13. Melihat Gülses - Yaşlı Gözlerimi Kuruttum Bu Gece 14. Melihat Gülses - Gönül Derdi Çekenleri Gizlice Yaş Dökenleri 15. Melihat Gülses - Gözü Ceylan Gözüdür Bakışı Mestanedir 16. Melihat Gülses - Gidelim Göksuya Bir Alemi Ab Eyleyim 17. Melihat Gülses - Damlalar Damla Damla İçimde Çağlar Gibi 18. Melihat Gülses - Şavkıması Sana Doğru Yolların Günaydınım
[2006] Melihat Gülses - Musikişinas Tüccarlarımız (Albüm)

01. Melihat Gülses - Bir Nigah Et Ne Olur Halime 02. Melihat Gülses - Yıllar Ne Çabuk Geçti O Günler Arasından 03. Melihat Gülses - Gülmedi Şu Bahtım Gülmedi Gitti 04. Melihat Gülses - Sen Nazla Gezerken Güzelim Güller İçinde 05. Melihat Gülses - Sevdim Yine Bir Nev-Civan 06. Melihat Gülses - Sabret Gönül 07. Melihat Gülses - Haliç (İstanbul'un Koynunda) 08. Melihat Gülses - Usandırdı Felek Candan 09. Melihat Gülses - Gönlümle Oturdum da Hüzünlendim O Yerde 10. Melihat Gülses - Şarkılar Seni Söyler Dillerde Nağme Adın 11. Melihat Gülses - Sevda Yaratan Gözlerini Seyre Dalsam 12. Melihat Gülses - Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel Ne Olursun 13. Melihat Gülses - Gönül Şarkıları 14. Melihat Gülses - Seni Gördüm Bu Gün Dost Meclisinde 15. Melihat Gülses - Esmer Tenli İnce Belli
[2007] Melihat Gülses - Beyaz Köpükler (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Hüsranla Gönül 02. Melihat Gülses - Dileğince Beyaz Köpükler 03. Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste 04. Melihat Gülses - Bahar Gelmiş Neyleyim 05. Melihat Gülses - Uzun Yıllar Ötesinden 06. Melihat Gülses - Söyle Nazmı Bu Kaş Çatış 07. Melihat Gülses - Rüzgar Kırdı Dalımı 08. Melihat Gülses - Gül Olsam Ya Sümbül Olsam 09. Melihat Gülses - Kapıldım Gidiyorum 10. Melihat Gülses - Akşamı süzme Deniz 11. Melihat Gülses - Kapın Her Çalındıkça 12. Melihat Gülses - Seninle Bu Akşam
[2007] Melihat Gülses - İbrahim Bodur Güftelerinden Sarkılar (Albüm)

01. Melihat Gülses - Kaldım Yine Bir Can İle Canan Arasında 02. Melihat Gülses - Ömür Ne Çabuk Hazan Oldu 03. Melihat Gülses - Şu Gönlüm Çağlayan Olsa 04. Melihat Gülses - Sevda Ateşiyle Yanan Koşup Bana Gelsin 05. Melihat Gülses - Bekayı Aşka Müptelayım 06. Melihat Gülses - Meclisime Gelince Neşe Saçar 07. Melihat Gülses - Gönül Penceremizden 08. Melihat Gülses - Bahçemde Açıldı Yine Güller 09. Melihat Gülses - Gözümde Daima Tüter Durursun 10. Melihat Gülses - Duvağın Telinle Güle Güle Git 11. Melihat Gülses - Sevda Yaratan Gözlerini Seyre Dalsam 12. Melihat Gülses - Bülbül Aşk Şarkısı Söyler Güle 13. Melihat Gülses - Gel Seninle Bal Yapalım 14. Melihat Gülses - Yeni Doğan Toruna Ninni
[2009] Melihat Gülses - Musikişinas Tüccarlarımız 2 (Albüm)

01. Melihat Gülses - Hicaz Peşrevi 02. Melihat Gülses - Terkeyledi Gerçi Beni 03. Melihat Gülses - El Çek Tabib 04. Melihat Gülses - Neş'eyab-ı Lütfun Olsun 05. Melihat Gülses - Nice Bir Hasret İle Ruz u Şeb 06. Melihat Gülses - Şu Güzele Bir Bakın 07. Melihat Gülses - Baygın Suların Göğsüne 08. Melihat Gülses - Sana Öyle Hasretim Ki 09. Melihat Gülses - Bir Gece Hem - Meclis Olsak 10. Melihat Gülses - Aşkımı Bir Anlasan Gözlerime Baksan DA 11. Melihat Gülses - Sen Nisan'sın Daha Ben Sarı Eylül 12. Melihat Gülses - Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık 13. Melihat Gülses - Geçmiş Sıcak Bir Yaz Gecesi 14. Melihat Gülses - Benim Gönlüm Sarhoştur 15. Melihat Gülses - Kürdilihicazkar Saz Semai
[2011] Melihat Gülses - Tuna'ya Hasret (Albüm)

01. Melihat Gülses - Bir Fırtına Tuttu Bizi 02. Melihat Gülses - Ben Bir Göçmen Kızı Gördüm 03. Melihat Gülses - Lofça'nın Ardında Kaya 04. Melihat Gülses - Gül Ağacı 05. Melihat Gülses - Yağmur Yağar Taş Üstüne 06. Melihat Gülses - Aksedeler Giyer 07. Melihat Gülses - Çıkayım Gideyim Urum Eline 08. Melihat Gülses - Çalın Davulları 09. Melihat Gülses - Oduncular 10. Melihat Gülses - Kavakta Turna Sesi Var 11. Melihat Gülses - Yalı Kenarında 12. Melihat Gülses - Ördeksiz Göllerde 13. Melihat Gülses - Potpori ( Kırmızı Gül, Dağlar, Alişim )
[2014] Melihat Gülses - Senden Uzakta (Albüm) Flac +

01. Melihat Gülses - Senden Uzakta 02. Melihat Gülses - Gönlümün Dalında 03. Melihat Gülses - Seni İlk Gördüğüm 04. Melihat Gülses - Derli Irmak 05. Melihat Gülses - Nasıl Hasretim 06. Melihat Gülses - Gönülden Gönüle 07. Melihat Gülses - Beklemekte Güzeldir 08. Melihat Gülses - Hancı 09. Melihat Gülses - Her Söze İnanmışım 10. Melihat Gülses - Vuslat 11. Melihat Gülses - Karlı Dağlar Yolun Olsun 12. Melihat Gülses - Ağlıyormuşsun
[2014] Melihat Gülses - Sensiz (Albüm) Flac

01. Selim Güler & Melihat Gülses - Kemençe Taksimi 02. Selim Güler & Melihat Gülses - Yine Mi Caydın 03. Selim Güler & Melihat Gülses - Sensiz 04. Selim Güler & Melihat Gülses - Kanun Taksimi 05. Selim Güler & Melihat Gülses - Herşeyi Yaktım 06. Selim Güler & Melihat Gülses - Orada 07. Selim Güler & Melihat Gülses - Sen 08. Selim Güler & Melihat Gülses - Kemençe Taksimi 2 09. Selim Güler & Melihat Gülses - Unutma 10. Selim Güler & Melihat Gülses - Benden Vazgeçemezsin 11. Selim Güler & Melihat Gülses - Hiç Mi Özlemiyorsun Beni 12. Selim Güler & Melihat Gülses - Ud Taksimi 13. Selim Güler & Melihat Gülses - Senden Bana Kalanlar 14. Selim Güler & Melihat Gülses - Ben Seni Düşünürken 15. Selim Güler & Melihat Gülses - Seninle
[2014] Melihat Gülses - Türk Müziğinde Neoklasik Dönem (Albüm) Flac
 01. Melihat Gülses - Hicaz Peşrev 02. Melihat Gülses - Ah Benim Servi Hıramanım 03. Melihat Gülses - Neredesin Nerde Acep 04. Melihat Gülses - Mani Oluyor 05. Melihat Gülses - Ey Mutribi Zevk Aşima 06. Melihat Gülses - Dil Yaresini Andıracak 07. Melihat Gülses - Kederdenmi Neden Bilmem 08. Melihat Gülses - Sinei Suzanıma 09. Melihat Gülses - Bir gün O Güzel Ruhumu 10. Melihat Gülses - Hayal İçinde Akıp 11. Melihat Gülses - Kimseye Etmem Şikayet 12. Melihat Gülses - Nerelerde Kaldın 13. Melihat Gülses - Yalnız Bırakıp Gitme 14. Melihat Gülses - Bu Sabah Bağda 15. Melihat Gülses - Aman Saki
[2015] Melihat Gülses - Klasik Dönem Türk Müziği (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Sultaniyegah Peşrev 02. Melihat Gülses - Misalini Ne Zemin Ü Zeman Görmüştür 03. Melihat Gülses - Nihan Ettim Seni Sinemde 04. Melihat Gülses - Güller Açmış Bülbül Olmuş Bikarar 05. Melihat Gülses - Şad Eyledi Canü Dilimi Ruhi Revanım 06. Melihat Gülses - Acem Kürdi Taksim 07. Melihat Gülses - Sevdi Gönlüm Ey Melek Sima Seni 08. Melihat Gülses - Bir Vefasız Yare Düştüm 09. Melihat Gülses - Şevkefza Taksim 10. Melihat Gülses - Ben Esiri Handenim Üftadenim Ey Gültenim 11. Melihat Gülses - Geçipte Karşıma Gözlerini Süzme 12. Melihat Gülses - Segah Müşterek Taksim 13. Melihat Gülses - Dil Harabı Aşkınım Sensin Sebep Berbadıma 14. Melihat Gülses - Evvel Benim Nazlı Yarim 15. Melihat Gülses - Suzidil Müşterek Taksim 16. Melihat Gülses - Ey Gonca Açıl Zevkini Sür Faslı Baharın 17. Melihat Gülses - Her Bir Bakışında Neşe Buldum 18. Melihat Gülses - Anlatayım Halimi Dildare Ben 19. Melihat Gülses - Bilmemki Nedendir Sen Bana Hor Bakıyorsun 20. Melihat Gülses - Vuslatından Gayrı El Çektim Yeter Ey Bi Vefa 21. Melihat Gülses - Fitneler Gizlemiş Mahmur Gözüne
[2017] Melihat Gülses - Selanik'e Ağıt (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Selanik'e Ağıt 02. Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste 03. Melihat Gülses - Mendilimin Yeşili 04. Melihat Gülses - Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar 05. Melihat Gülses - Küp İçinde Nişasta 06. Melihat Gülses - Yeni Camii Avlusunda Ezan Sesi Var 07. Melihat Gülses - Mayadağdan Kalkan Kazlar 08. Melihat Gülses - Penceresi Yola Karşı 09. Melihat Gülses - Sarı Gülüm 10. Melihat Gülses - Manastırın Ortasında Var Bir Havuz 11. Melihat Gülses - Yıldız Dağı 12. Melihat Gülses - Mavrovadan Aldım Sümbül
[2017] Melihat Gülses - Şifa Meltemi (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses - Bilmezsin Nasıl Sevdim Nasıl Bir Aşkla Seni.flac 02. Melihat Gülses - Nadide Bir Elmas Gibi Yakut Gibisin Sen.flac 03. Melihat Gülses - Beni Bir Lahza Da Ram Etti O Billur Sesiniz.flac 04. Melihat Gülses - Fecrim Güneşim Neşei Kalbim Emelimsin.flac 05. Melihat Gülses - Günaydına Geldim Sana Günler Ferah Olsun.flac 06. Melihat Gülses - Gittin Gözü Hiç Kimseyi Görmez Öleyim Ben.flac 07. Melihat Gülses - Aşkınla Yanan Kalbimin Alamını Dindir.flac 08. Melihat Gülses - Gönlümde Solmayan Bir Demet Gülsün.flac 09. Melihat Gülses - Yalan İnanma Sakın Elalem Sözlerine.flac 10. Melihat Gülses - Bir Tatlı Tebessüme Aldandı Kandı Gönül.flac 11. Melihat Gülses - Alevmi Söyle Nedir Beni Böylesi Yakan.flac
[2017] Melihat Gülses - Ey Hayat Aşkla Terbiye Et Beni (Albüm)

01. Melihat Gülses - Segâh Şarkı 02. Melihat Gülses - Hüzzâm Şarkı 03. Melihat Gülses - Nihavend Şarkı 1 04. Melihat Gülses - Hicâz Şarkı 05. Melihat Gülses - Nihavend Şarkı 2 06. Melihat Gülses - Acemkürdi Şarkı 1 07. Melihat Gülses - Nihavend Şarkı 3 08. Melihat Gülses - Sultaniyegâh Şarkı 09. Melihat Gülses - Muhayyerkürdi Şarkı 10. Melihat Gülses - Hisarbûselik Şarkı 11. Melihat Gülses - Acemkürdi Şarkı 2
[2017] Melihat Gülses - Can (Single) Flac

01. Melihat Gülses feat. Kenan Yılmaz - Can
[2019] Melihat Gülses - Ata'mızın Sevdiği Şarkılar (Albüm) Flac

01. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Fikrimin İnce Gülü 02. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Bülbülüm Altın Kafeste 03. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Çanakkale Türküsü 04. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Kimseye Etmem Şikayet 05. Melihat Gülses, Hakan Aysev - İzmir'in Kavakları 06. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 07. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Asker Yolu Beklerim 08. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Manastırın Ortasında 09. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Nihansın Dideden Ey Mest-i Nazım 10. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Karam (Köprüler Yaptırdım Gelip Geçmeye) 11. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım 12. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Ah Bir Ataş Ver.flac 13. Melihat Gülses, Hakan Aysev - Potpori_ Kırmızı Gülün Adı Var / Dağlar Dağ

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |
General | Дата: Pazartesi, 04.11.2019, 03:38 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
Grup: Admin
Статус: Ofline
| Melihat Gülses - Albümleri / Diskografi HQ (Nette İlk...)
|
|
| |