yenialbom | Дата: Cuma, 22.08.2014, 21:19 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| [1992] Safiye Soyman - Bahse Girerim / Vurdu (Albüm)

01. Bahse Girerim 02. Ezdiniz Beni Yıllar 03. Anılara Yolculuk 04. Hayatıma Bir Son Vermek İstersen 05. Neredesin Bilmiyorum 06. Gelen Vurdu Giden Vurdu 07. Geceler Yol Aldı 08. Vazgeçemem 09. Düşündüğüm Biri Var 10. Pencereden Kar Yağıyor, Fincanı Taştan Oyarlar, Benim Yarim Gelişinden Bellidir (Potpori)
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Flac indir, Diskografi, Mp3 indir,
[1993] Safiye Soyman - Aşkolsun Sana (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - Aşkolsun Sana 02. Safiye Soyman - Sen Evlisin Ben Bekar 03. Safiye Soyman - Gel Demeseydin 04. Safiye Soyman - Yum Gözlerini 05. Safiye Soyman - Havan Batsın 06. Safiye Soyman - Dinle 07. Safiye Soyman - Gel Demeseydin 08. Safiye Soyman - Sakın Ha 09. Safiye Soyman - Kaçıp Da Gittin 10. Safiye Soyman - Günah Benim Mi 11. Safiye Soyman - Dönülmez Akşamın Ufkundayız 12. Safiye Soyman - Sabah Olmuyor 13. Safiye Soyman - Kırmızı Gülün Alı Var
[1997] Safiye Soyman - Sen Gittin Mi Ben Ölürüm (Albüm) Flac

01. Tek Kurşun Yeter 02. Gönül Nikahı 03. Sen Gittin Mi Ben Ölürüm 04. Ah Belalım 05. Dünya Dönüyor 06. Aramızda Bir Şey Var 07. Kalabilirsin 08. Dilek Taşı 09. Duydum Ki Unutmuşsun 10. Allahım Neden 11. Sen De Mi 12. Ağzın Şeker Dilin Bal
[1998] Safiye Soyman - Sevenler Gece Ağlar (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - Sevenler Gece Ağlar 02. Safiye Soyman - Bir Tatlı Muhabbet 03. Safiye Soyman - İhtiyacı Var 04. Safiye Soyman - Ben Eski Oyuncağın 05. Safiye Soyman - Tutun Sokakları 06. Safiye Soyman - Pek Havalısın Beyim 07. Safiye Soyman - Desene 08. Safiye Soyman - Aşk Okulu 09. Safiye Soyman - Yasaksa Yasak 10. Safiye Soyman - Gelinler 11. Safiye Soyman - Geceler 12. Safiye Soyman - Sevemem Sevemem
[2004] Safiye Soyman - Bir de Benden Dinleyin (Albüm) Flac

Safiye Soyman - Alışırım Safiye Soyman - Bitmeyen Çile Safiye Soyman - Çayda Çıra Safiye Soyman - Doğum Günüm Safiye Soyman - Gözlerin Doğuyor Gecelerime Safiye Soyman - Mevsimler Yas Tutup Safiye Soyman - Onun Nikahı Bende Safiye Soyman - Sabret Gönül Safiye Soyman - Sana Gönül Borcum Var Safiye Soyman - Tanrı İstemezse Safiye Soyman - Unutamam Seni Safiye Soyman - Zalim
[2006] Safiye Soyman - Hani Gittin Ya (Albüm)

01. Safiye Soyman - Hani Gittin ya 02. Safiye Soyman - İstanbul Sokakları 03. Safiye Soyman - Yanlız Beni Sev 04. Safiye Soyman - İki Yürek 05. Safiye Soyman - Geceler Yarim Oldu (Maya) 06. Safiye Soyman - Hüdayda (Misket) 07. Safiye Soyman - Yalancı 08. Safiye Soyman - Aşk Olsun 09. Safiye Soyman - Sen Ağlarsın 10. Safiye Soyman - Vefasız Yar 11. Safiye Soyman - Ağlatıyorsun 12. Safiye Soyman - Yanık Ömer
[2006] Safiye Soyman - Yine Benden Dinleyin (Albüm)

Safiye Soyman - Alışmısım Bir Kere Safiye Soyman - Bir Sokak Cesmesi Safiye Soyman - Elin Neyine Gerek Safiye Soyman - Güzelsin Safiye Soyman - Güzelsin (Remix) Safiye Soyman - Kader Diyemezsin Safiye Soyman - Korkunun Ecele Faydasi Yok Safiye Soyman - Ne Faydasi Var Safiye Soyman - Oyna Safiye Soyman - Sabir Tasi Safiye Soyman - Sevda Yüklü Kervanlar Safiye Soyman - Su Daglarin Safiye Soyman - Vidi Vidi
[2008] Safiye Soyman - Söz Veriyorum (Albüm)

Safiye Soyman - Aklına Ansızın Takılabilir Safiye Soyman - Aman Hasta Düştüm & Hey Gidi Koca Dünya Safiye Soyman - Ararsin Safiye Soyman - Gitme Safiye Soyman - Göze Yakin Safiye Soyman - İkinci Bahar Safiye Soyman - Kalbimde Telas Safiye Soyman - Oldu Mu Safiye Soyman - Sevgi Benim Ibadetim Safiye Soyman - Söz Veriyorum
[2008] Safiye Soyman, Faik Öztürk - Herkez Dinlesin (Albüm)

01. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Bir Ateşe Attın Beni 02. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Ah Le Le 03. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Çok Üzgünsün Arkadaş 04. Safiye Soyman & Faik Öztürk - İçimi Hoplatıyorsun 05. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Bir Şarkımız Vardı 06. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Bendensin 07. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Cennet Bağına 08. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Kırılsın Ellerin 09. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Karabiberim 10. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Beterin Beteri Var 11. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Sallasana 12. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Sen Vefasız Bir Peri 13. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Bir Kızıl Goncaya Benzer 14. Safiye Soyman & Faik Öztürk - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam
[2010] Safiye Soyman'dan İlahiler (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - Sevdim Seni Ben Mabuduma 02. Safiye Soyman - Sordum Sarı Çiçeğe 03. Safiye Soyman - Demedim Mi 04. Safiye Soyman - Allahu Allah 05. Safiye Soyman - Ay Doğdu Üzerimize 06. Safiye Soyman - Dost 07. Safiye Soyman - Bu Aklı Fikir İle 08. Safiye Soyman - Server-i Bülendimiz
[2011] Muhteşem Alaturka Şarkılar (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - İstanbul Olmaz Olsun 02. Safiye Soyman - Damarımda Kanımsın 03. Safiye Soyman - Sen Gençliğimin Katilisin 04. Safiye Soyman - Kapın Her Çalındıkça 05. Safiye Soyman - Sen Kimseyi Sevemezsin 06. Safiye Soyman - Unutmak Kolaysa Önce Sen Unut 07. Safiye Soyman - Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık 08. Safiye Soyman - Kirpiklerin Gölgesi Güllerle Bezenmiş 09. Safiye Soyman - Dün Gece Mehtaba Dalıp Seni Andım 10. Safiye Soyman - Sevgi Dolu Şu Gönlüm 11. Safiye Soyman - Karam (Köprüler Yaptırdım) 12. Safiye Soyman - Kaleden Top Atarlar 13. Safiye Soyman - Bu Fasulye 7,5 Lira 14. Safiye Soyman - Karaçalı (Vur Duvara)
[2014] Safiye Soyman - İşte Benim Dünyam (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - Ben Sana Yandım 02. Safiye Soyman - Kavuşamadık 03. Safiye Soyman - Annem 04. Safiye Soyman - Yaralı Kalbim 05. Safiye Soyman - Bizim Şarkımız 06. Safiye Soyman - Diyar Diyar 07. Safiye Soyman - Bide Seviyom Dedi 08. Safiye Soyman - Ayaşta Kalmaz Sana 09. Safiye Soyman - Çokta Deli Oynuyon 10. Safiye Soyman - Dımdım Yar 11. Safiye Soyman - Boluluyum Bolulu 12. Safiye Soyman - Erzurum Yaylasıyam
[2016] Safiye Soyman - Bir Yorum da Benden (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman, Serdar Ortaç - Bilsem ki 02. Safiye Soyman - Gitme 03. Safiye Soyman - Seni Sevmekten Başka 04. Safiye Soyman - Müebbet 05. Safiye Soyman - Nankör 06. Safiye Soyman - Bir Nefes 07. Safiye Soyman - Sana Ölürüm 08. Safiye Soyman - Ömrüm Seninle Geçsin 09. Safiye Soyman - Saçlarını Yol Getir 10. Safiye Soyman - Hadi Ordan Deli 11. Safiye Soyman - Bugün Senin Günündür
[2017] Safiye Soyman - Erik Dalı (Single) Flac

01. Safiye Soyman - Erik Dalı 02. Safiye Soyman - Harmandan Gel Harmandan
[2018] Safiye Soyman - Ya Ben Anlatamadum (Single) Flac

01. Safiye Soyman - Ya Ben Anlatamadum 02. Safiye Soyman, Faik Öztürk - Ya Ben Anlatamadum (Düet)
[2019] Safiye Soyman - Özüme Döndüm Ben (Single) Flac

01. Safiye Soyman - Özüme Döndüm Ben
[2020] Safiye Soyman - Nerede Kalmıştık (Albüm) Flac

01. Safiye Soyman - Şımart Beni Aşkım 02. Safiye Soyman - İsmi Lazım Değil 03. Safiye Soyman - Kanıma Dokundu 04. Safiye Soyman - Gelen Vurdu Giden Vurdu 05. Safiye Soyman - Hadi Çal 06. Safiye Soyman - Duydun Mu Yar 07. Safiye Soyman - İkimiz Bir Fidanız 08. Safiye Soyman - Merhem 09. Safiye Soyman - İlle De Sen 10. Safiye Soyman - İkimiz Bir Fidanız / Rap

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |