yenialbom | Дата: Pazar, 19.07.2015, 10:34 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| [1999] Sibel Gürsoy - Gündüz Gece (Albüm) HQ +

01. Sibel Gürsoy - Aşık Değilsin 02. Sibel Gürsoy - Bugün 03. Sibel Gürsoy - Baharlar Beklemez 04. Sibel Gürsoy - Beni Düşün 05. Sibel Gürsoy - Sevmekten Korkma 06. Sibel Gürsoy - Gündüz Gece 07. Sibel Gürsoy - Beni Düşün 08. Sibel Gürsoy - Seviyorum
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir,
[2007] Sıfır Dediğimde Film Müzikleri (Albüm) Flac

01. Çık Kafesinden (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 02. Masal (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 03. Geçmişten Gelen Kitap (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 04. Amnezi (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 05. Balık Denizi Göremez (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 06. Kitap Benim Ellerimde (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 07. Hipnoz Evrenine yolculuk (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 08. Zamanı Durduruyorum (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 09. Sen Artık Aslı Değilsin (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 10. Başka Bir Dünyada (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 11. Onun Gözleri (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 12. Masal Yeraltı Dünyası (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 13. Geçmişin İzleri (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 14. Mahkum (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 15. Masal Veliaht Ve Yılan (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 16. Yapayalnız (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 17. Gecenin İçinden Gelen (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 18. Bilinmeze İlk Adım (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 19. Bir Kitabın Ruhu (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 20. Suyun Öte Yanı (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 21. Ankanın Adası (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 22. Hüzünle Yıkanmış Duvarların Arasında (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 23. İstavridis (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 24. Ruhunu Görüyorum (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy) 25. Bir Çocuğun Hayalindeki Resim (feat. Volkan Topsakal & Sibel Gürsoy)
[2012] Sibel Gürsoy - Yol (Full Albüm) Flac +

01. Sibel Gürsoy - Bile Bile 02. Sibel Gürsoy - Düşündükçe 03. Sibel Gürsoy - Yağmur 04. Sibel Gürsoy - Yol 05. Sibel Gürsoy - Çok Zor 06. Sibel Gürsoy - Uzun Zaman Önce 07. Sibel Gürsoy - Bulutun Gözyaşı 08. Sibel Gürsoy - Tuzak
[2012] Sibel Gürsoy - Okyanus (Albüm) Flac

01. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Git 02. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Heves 03. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Okyanus 04. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Uzaktaki Yakin 05. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Kış Bahçesi 06. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Yer Demir Gök Bakır 07. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Tik Tak 08. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Korkma 09. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Mürur-u Zaman 10. Sibel Gürsoy & Kutlu Özmakinaci - Meçhul Asker

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |
yenialbom | Дата: Cumartesi, 20.01.2018, 19:38 | Сообщение # 2 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| Sibel Gürsoy - Albümleri / Diskografi (HQ)
|
|
| |