yenialbom | Дата: Salı, 23.06.2015, 20:55 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli (30 Albüm) Albümler: Mart Ayı Çıkan (Bölüm 2) Yıl: 2013 Genre: Türkçe Format: MP3 192 - 320 Kbps Parça Sayı: 229 Dosya Boyutu: 1,14 GB (Tek Link İndir) Abdurrahman Onul - Hacc Mevsimi-2013 full albüm İndir
Abdurrahman Önül - Ağlayı Ağlayı.mp3 Abdurrahman Önül - Ay Dahi Güneş Dahi.mp3 Abdurrahman Önül - Benim Muhammedim.mp3 Abdurrahman Önül - Hacc Mevsimi.mp3 Abdurrahman Önül - Hacc Mevsimi tanıtım.mp3 Abdurrahman Önül - Hakk Dostu.mp3 Abdurrahman Önül - Hasretin İle.mp3 Abdurrahman Önül - Pirleridir Geylani.mp3 Abdurrahman Önül - Ravza.mp3
Allegra Quartet & Osman İşmen – Senfonik Rock Türkülerimiz (2013) full albüm İndir
Allegra Quartet & Osman İşmen – Beyaz Giyme.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Bitliste Beş Minare.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Çanakkale İçinde.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Hakimoğlu.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Kalenin Dibinde.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Leblebi Koydum Taşa.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Memleketim.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Sarı Gelin.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Urfanın Etrafı.mp3 Allegra Quartet & Osman İşmen – Yemen Türküsü.mp3
Aydilge - Yalnizlikla Yaptim (2013) full albüm İndir
Aydilge - Akıllı Bir Deli.mp3 Aydilge - Aşk Acı Sever.mp3 Aydilge - Aşk Paylaşılmaz.mp3 Aydilge - Demode.mp3 Aydilge - Haberin Yok.mp3 Aydilge - Intro - Yükseliş.mp3 Aydilge - İstanbul.mp3 Aydilge - Sorma.mp3 Aydilge - Yalnızlıkla Yaptım.mp3 Aydilge - Yine Ben Aşık Oldum.mp3
Aylin Aslım - Zümrüdüanka (2013) full albüm İndir
Aylin Aslim - Af.mp3 Aylin Aslim - Hasret.mp3 Aylin Aslim - Iki Zavalli Kus (feat. Teoman).mp3 Aylin Aslim - Iste Sana Bir Tango.mp3 Aylin Aslim - Kucuk Bey.mp3 Aylin Aslim - Olunur De.mp3 Aylin Aslim - Usta.mp3 Aylin Aslim - Zumruduanka.mp3
Bedirhan Benek - Kameraya El Salla (2013) Maxi Single
Bedirhan Benek - İki Gözüm.mp3 Bedirhan Benek - İşte Aşk Böyle Bir Şey.mp3 Bedirhan Benek - Kamera.mp3 Bedirhan Benek - Nefesim Sensin.mp3
Cansu - Batak (2013) Single
Cansu - Batak.mp3
Cemal Kuru - Herşey Güzel Olucak 2013 full albüm İndir
Cemal Kuru - Bizde Gidelim.mp3 Cemal Kuru - Canu Dilden.mp3 Cemal Kuru - Düşün.mp3 Cemal Kuru - Giderim.mp3 Cemal Kuru - Giderlerin Ardından.mp3 Cemal Kuru - Hasret Kaldım.mp3 Cemal Kuru - Herşey Güzel Olucak.mp3 Cemal Kuru - Kıl Namazı.mp3 Cemal Kuru - Salatullah.mp3 Cemal Kuru - Sana Geldim.mp3 Cemal Kuru - Selamun Aleyküm.mp3 Cemal Kuru - Vasiyetname.mp3
Eyuphan - Hasan Keyf-2013
Eyüphan - Belimizi Büken Var.mp3 Eyüphan - Benim Gibi Bir İnsansın.mp3 Eyüphan - Haberin Yok.mp3 Eyüphan - Hasan Keyf.mp3 Eyüphan - Ih Dedi.mp3 Eyüphan - İnsan Bitmiş.mp3 Eyüphan - Merhaba.mp3 Eyüphan - Yarım Kaldı.mp3 Eyüphan - Yıkılmak Yok Öyle.mp3 Eyüphan - Zalıma Sorma Beni.mp3
Faik Ateş - Köprü (2013) full albüm İndir
Faik Ates - Aha Geldi Sirasi.mp3 Faik Ates - Al Asaga Asaga.mp3 Faik Ates - Ala Gozlu Benli Dilber.mp3 Faik Ates - Caya Indim Tasi Yoik.mp3 Faik Ates - Ceylan.mp3 Faik Ates - Erenlerin Halveti.mp3 Faik Ates - Gule.mp3 Faik Ates - Gune Reyhan Ekerim.mp3 Faik Ates - Kahpe Felek Sana Nettim Neyledim.mp3 Faik Ates - Kerkuk Zindani.mp3 Faik Ates - Konma Bulbul Konma Nergis Dalina.mp3 Faik Ates - Nasil Yar Diyeyim Ben Boyle Yare.mp3
Feridun Düzağaç - Flu (2013) full albüm İndir
Feridun Düzağaç - Ansızın ve Nedensiz.mp3 Feridun Düzağaç - Belki Bir Gece.mp3 Feridun Düzağaç - Bugün.mp3 Feridun Düzağaç - Gönül.mp3 Feridun Düzağaç - Sana Deliriyorum.mp3 Feridun Düzağaç - Senin Yüzünden.mp3 Feridun Düzağaç - Seyrüsefer.mp3 Feridun Düzağaç - Tek Başına.mp3 Feridun Düzağaç - Unutama Beni.mp3 Feridun Düzağaç - Yaz.mp3
Ferman Toprak – Hayati Tespih Yapmismm (2013) full albüm İndir
Ferman Toprak - Azar Azar.mp3 Ferman Toprak - Bahçada Yeşil Çınar.mp3 Ferman Toprak - Ben Çağırmam Geleceksin.mp3 Ferman Toprak - Dilden Dile Geziyor.mp3 Ferman Toprak - Gel Barışalım Artık.mp3 Ferman Toprak - Gel Barışalım Artık ( Remix ).mp3 Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım.mp3 Ferman Toprak - Haydi Söyle.mp3 Ferman Toprak - Seviyorum Mu Ne.mp3
Gökhan Tepe - Joytürk Akustik (2013) full albüm İndir
Gökhan Tepe - Beyaz.mp3 Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce.mp3 Gökhan Tepe - Eylül.mp3 Gökhan Tepe - Gel Aşkım.mp3 Gökhan Tepe - Kendim Gibi.mp3 Gökhan Tepe - Yalan Olur.mp3
Grup Abdal – Ozanca (2013) full albüm İndir
Grup Abdal - Al Yazmanın Oyası.mp3 Grup Abdal - Altın Yüzüğüm Kırıldı.mp3 Grup Abdal - Arıx.mp3 Grup Abdal - Bağlandı Yollarım Kaldım Çaresiz.mp3 Grup Abdal - Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın.mp3 Grup Abdal - Bebeğin Beşiği Çamdan.mp3 Grup Abdal - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden.mp3 Grup Abdal - Bu Tepe Pullu Tepe.mp3 Grup Abdal - Elinde Süt Küleği.mp3 Grup Abdal - Gel Ha Gönül Havalanma.mp3 Grup Abdal - Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim.mp3 Grup Abdal - indim Çayır Biçmeye De.mp3 Grup Abdal - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman.mp3 Grup Abdal - Kul Olayım Kalem Tutan Ellere.mp3 Grup Abdal - Naçaram.mp3 Grup Abdal - şifa istemem Balından.mp3 Grup Abdal - Tevekte Üzüm Kara.mp3 Grup Abdal - Yayla Çiçeği Misin.mp3
Hadise - Visa (2013) Single
Hadise - Visal.mp3 Hadise - Visal ( Akustik ).mp3 Hadise - Visal ( Late Night Dance Remix ).mp3
Hüseyin Yılmaz – Son Bir Kez (2013) full albüm İndir
Huseyin Yilmaz - Bitirmeliyim.mp3 Huseyin Yilmaz - Deli.mp3 Huseyin Yilmaz - Son Bir Kez.mp3 Huseyin Yilmaz - Son Bir Kez (Akustik).mp3
Mahmut Eren – Gitme (2013) full albüm İndir
Mahmut Eren-Birak Seni Seveyim.mp3 Mahmut Eren-Dus Yakamdan.mp3 Mahmut Eren-Gitme.mp3 Mahmut Eren-Hadi Guzelim.mp3 Mahmut Eren-Kiyma Bize.mp3 Mahmut Eren-Kizma.mp3 Mahmut Eren-Yalnizlik.mp3
Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Mutlu Son (2013) full albüm İndir
Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Ayrılmayalım.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Bırakma.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Bol Bol Çocuk Yapalım.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Hastasıyız Dede.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Le Leyli.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Le Leyli - Remix.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Mutlu Son.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Ölümüne Seninim.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Soğuk Gibi Biraz.mp3 Mustafa Güngece & Malık Ayhan - Yandı Yandı.mp3
Muzaffer Badıllı - İmkan Var Mı Ağlıyorum (2013) full albüm İndir
Muzaffer Badıllı - Ağlıyorum.mp3 Muzaffer Badıllı - Aklımı Aldın.mp3 Muzaffer Badıllı - Atma Ulen.mp3 Muzaffer Badıllı - Dön Gel Birtanem.mp3 Muzaffer Badıllı - Ellere Bakma Yarim.mp3 Muzaffer Badıllı - Eminem.mp3 Muzaffer Badıllı - Gülom.mp3 Muzaffer Badıllı - İmkanı Varmı.mp3 Muzaffer Badıllı - Kızlar.mp3 Muzaffer Badıllı - Mapushane Ranzaları.mp3 Muzaffer Badıllı - Memleket (Şiir).mp3 Muzaffer Badıllı - Nasıl Girecek Toprağa.mp3 Muzaffer Badıllı - Söyleyemesemde.mp3 Muzaffer Badıllı - Urfalıyam.mp3 Muzaffer Badıllı - Usta (Şiir).mp3 Muzaffer Badıllı - Uzak Dur.mp3
Özlem Taner – Aşıklar Meclisi (2013) full albüm İndir
Özlem Taner - Ağbaba Semahı.mp3 Özlem Taner - Arzuhal Eyledim.mp3 Özlem Taner - Aşıklar Meclisi.mp3 Özlem Taner - Bizim Sahraların Başı.mp3 Özlem Taner - Dostun Gül Cemali.mp3 Özlem Taner - Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber.mp3 Özlem Taner - Et Muvaffak Rabbena.mp3 Özlem Taner - Hoylucu Saldım Yemen`e.mp3 Özlem Taner - Hublar Sultanı.mp3 Özlem Taner - Muhammed Ali.mp3 Özlem Taner - Yolumuz Uğradı.mp3
Ozlem Tekin – Kargalar (2013) full albüm İndir
Ozlem Tekin - Asker.mp3 Ozlem Tekin - Asker (Remix).mp3 Ozlem Tekin - Ay.mp3 Ozlem Tekin - Dunyam.mp3 Ozlem Tekin - Dunyam (Remix).mp3 Ozlem Tekin - Kargalar.mp3 Ozlem Tekin - Kargalar (Remix).mp3 Ozlem Tekin - Kiyamet.mp3 Ozlem Tekin - Sebepsiz Savas.mp3 Ozlem Tekin - Tarlalar.mp3
TNK - Melankoli-2013 full albüm İndir
TNK - Bir Şeyler Söylemek İstiyorum.mp3 TNK - Büyük Ayrılık.mp3 TNK - Hey Pardon.mp3 TNK - Hoş Geldiniz.mp3 TNK - İstanbul Çocukları.mp3 TNK - Keşfedilmemiş Günahlar (feat. Pam.mp3 TNK - Melankoli.mp3 TNK - Öbür Yarım.mp3 TNK - Olsun.mp3 TNK - Sen Yoksun.mp3 TNK - Yağmur.mp3 TNK - Zombi.mp3 TNK - Zombi (Akustik).mp3
Uğur Işılak - Makam-ı Sultan (2013) full albüm İndir
Uğur Işılak - Ayrı Düştüm.mp3 Uğur Işılak - Bin Türlü Derdim Vardır.mp3 Uğur Işılak - Bir Nefes Sıhhat.mp3 Uğur Işılak - Cananını Kasteder.mp3 Uğur Işılak - Derdi Derman Ederiz.mp3 Uğur Işılak - Elden Gider.mp3 Uğur Işılak - Mah-ı Tabanım (Şiir).mp3 Uğur Işılak - Ne Güzel Olur.mp3 Uğur Işılak - Sanat-ı Aşk.mp3 Uğur Işılak - Sanat-ı Aşk (Akustik Versiyon).mp3
Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - İşte Kanun (2013) full albüm İndir
Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Beyoğlunda Gezersin.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Çeçen Kızı.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Ey Çerh-i Sitemger.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Gam - Zedeyim Deva Bulmam.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Gülşen-i Hüsnüne Kimler Varıyor.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Hicaz Taksim - 2.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Hicaz Taksim 1.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Kırmızı Gülün Alı Var.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Kürdili Hicazkar Peşrevi.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Nihavend Longa.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Nihavend Taksim.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Nikriz Longa.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Olmaz ilaç Sine -i Sad Pareme.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Rast Peşrevi.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Segah Taksim.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Uşşak Taksim.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Valide Çeşme.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Vardar Ovası.mp3 Yekta Hakan Polat & Göksel Kartal - Yemenimde Hare Var.mp3
.
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Uploaded.net
|
|
| |