yenialbom | Дата: Çarşamba, 20.06.2018, 17:36 | Сообщение # 1 |
General
Grup: Admin
Статус: Ofline
| [2002] Veysel Aydın - Sevdayı Saldık Dağlara (Full Albüm) Flac

01. Veysel Aydın - Sevdayı Saldık Dağlara.flac 02. Veysel Aydın - Gelmez Yola Gidiyorum.flac 03. Veysel Aydın - Küskünüm.flac 04. Veysel Aydın - Nem Tuttu Gözlerim.flac 05. Veysel Aydın - Kuş Olsaydım.flac 06. Veysel Aydın - Yine Hasret.flac 07. Veysel Aydın - Musayip.flac 08. Veysel Aydın - Sırdım Erenler.flac 09. Veysel Aydın - Bu Yıl Dağların Karı.flac 10. Veysel Aydın - İnsan Olmaya Geldim.flac 11. Veysel Aydın - Uzak Dağların Ardında.flac
[2004] Veysel Aydın - Donakalmış Gözleri (Full Albüm) Flac

01. Veysel Aydın - Dona Kalmış Gözleri.flac 02. Veysel Aydın - Toprak Olur Gittiler.flac 03. Veysel Aydın - Ape Hese.flac 04. Veysel Aydın - Karadeniz.flac 05. Veysel Aydın - Erzurumdan.flac 06. Veysel Aydın - Hasta Düştüm.flac 07. Veysel Aydın - Mahşer Günü.flac 08. Veysel Aydın - Vurulmuş Yüreğim.flac 09. Veysel Aydın - Eylem Günleri.flac 10. Veysel Aydın - Ateş Oldu Darağacı.flac 11. Veysel Aydın - Koe Sipe.flac 12. Veysel Aydın - Aman Haydar.flac
[2008] Veysel Aydın - Anaların Çığlıkları (Full Albüm) Flac

01. Veysel Aydın - Hozatı Perskenay.flac 02. Veysel Aydın - Yare.flac 03. Veysel Aydın - Name To Nıvısno Gıle Kowura.flac 04. Veysel Aydın - Yılanlı Dağ.flac 05. Veysel Aydın - Anaların Çığlıkları.flac 06. Veysel Aydın - Kızıl Güller.flac 07. Veysel Aydın - Güneşin Çocukları.flac 08. Veysel Aydın - Demi Ma Vıranesone.flac 09. Veysel Aydın - Ah De Wayi.flac 10. Veysel Aydın - Dersimin Dağları Kana Boyandı.flac 11. Veysel Aydın - Yar Usanmaz Mı.flac 12. Veysel Aydın - Meymane Jele.flac
[2018] Veysel Aydın - Eli Heyder / Koçgiri (Full Albüm) Flac

01. Veysel Aydın - Eli Heyder 02. Veysel Aydın - Sodirema 03. Veysel Aydın - Kıyma Felek 04. Veysel Aydın - Ovacığe Serde 05. Veysel Aydın - Koçgiri 06. Veysel Aydın - Ax De Wayi 07. Veysel Aydın - Kızıldere 08. Veysel Aydın - Wore Worena 09. Veysel Aydın - Şu Kanlı Zalim 10. Veysel Aydın - İbrahim

DOWNLOAD - Turbobit
 DOWNLOAD - Uploaded
|
|
| |