DiskoGrafi | Дата: Çarşamba, 11.06.2014, 14:56 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Grup: Moderatör
Статус: Ofline
|
$ Çıkış: 2014 $ Tür: Aksiyon (Taktik) / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person $ Geliştirici: Eidos Montréal ve N-Fusion $ Yayıncı: Square Enix
$ Yayın Türü: Lisans $ Dil: İngilizce (ENG) $ Dil: İngilizce (ENG) $ Tıp: $ Boyutu: 3,26 Gb
Oyun hakkında biraz: Fantastic tetikçi iki mod inceleme ile, oyuncular bir birinci şahıs ve üçüncü ile oynamak için, duruma bağlı olarak, fırsat olacaktır. Zor görevleri yapmak, yeni bir sipariş aldı oyunu Özel Ajan Ben Saxon, bir kahramanı. Beduyuschee. Birçok kişi sadece yaşamak implantın yerleştirildiği tarafından aldatılan varlığı için bir aylık ücret ödemek. Ama Ben tüm ölümcül bir tehlike implante implantlar, ve sadece o doğruluğunu yapabiliyor insanlar ve gerekirse tehdidi ortadan kaldırmak için bilgi aldı. Ayrıca özel hizmetler ana karakterin günlerinde acımasızca neredeyse hayatını kırarak, onu çerçeveli suçluları bulmak gerekiyor ....
Oyun Deus Ex için minimum sistem gereksinimleri: Fall: $ İşletim Sistemi İşletim Sistemi :: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, Windows 7, Windows 8 32-bit $ İşlemci; İşlemci: Intel Dual Core 2 GHz, AMD Athlon X2 4200 + $ Bellek RAM: 2 Gb $ Video: 512 MB DirectX 9.0 ile uyumlu $ Ses kartı Boş alan 4 GB: Sabit disk HDD $ Boş alan $ Klavye ve fare.
Oyun Deus Ex için önerilen gereksinimleri: Fall: $ İşletim Sistemi İşletim Sistemi :: Windows Vista SP2, Windows 7, Windows 8 x64bit $ İşlemci; İşlemci: Intel Dual Core 2.8 GHz, AMD Athlon X2 4800 + $ Bellek RAM: 3 GB $ Video: 1 GB DirectX 9.0 ile uyumlu $ Ses kartı Boş alan 4 GB: Sabit disk HDD $ Boş alan $ Klavye ve fare.
Güz: oyunu Deus Ex yükleme: 1 sanal sürücüye Mount görüntü; 2 setup.exe dosyasını çalıştırarak oyunu yükleyin; 3 yedek ile, oyun ile bir klasör klasör Crack içeriğini kopyalama; 4 oyun keyfini çıkarın.
DOWNLOAD - İndir
.........
|
|
| |